WOW

Tarragona

Wow és una empresa de comunicació a Tarragona amb més de 20 anys de trajectòria i un ampli equip multidisciplinari que aborda cada projecte amb passió i excel·lència.

Treballem sempre plegats amb els clients per desplegar l’estratègia més ajustada a les seves necessitats, amb un servei personalitzat.

Coneixem el mercat local i les seves especificitats gràcies a la feina que, des de l’any 2000, fem de la mà dels clients que han confiat en nosaltres.

Imatge d'un T

Branding a Tarragona

Projectes adaptats a la realitat i context local com a base per crear un relat propi i diferenciat. Creiem en les marques que aporten i construeixen una identitat pròpia, de manera coherent i inclusiva.

Dibuix

Disseny gràfic a Tarragona

Defensem els projectes de disseny gràfic en què la forma estigui al servei de la funció. Projectes al servei de la comprensió i la simplicitat que ajudin a millorar l’experiència d’usuari.

Serveis digitals

Serveis digitals a Tarragona

Desenvolupem ecosistemes digitals de manera transversal, tenint en compte que l’experiència d’usuari final sigui òptima. Oferim serveis de planificació i activació de campanyes digitals, sempre partint del coneixement del mercat local.

Altaveu

Publicitat a Tarragona

Creem campanyes de publicitat a mida de les necessitats i la realitat de cada producte i client. Partim sempre del coneixement del mercat local per desenvolupar campanyes multimèdia, integrades i glocals.

Disseny d'estand

Disseny d’estands a Tarragona

El nostre equip té un ampli recorregut en disseny d’estands i projectes d’arquitectura i interiorisme reconeguts a tot el món i amb una llarga experiència en estands i projectes museístics.

Cor per les xarces

Continguts i xarxes socials a Tarragona

Partim sempre del territori i to de veu de la marca per crear un relat diferenciador i propi. Oferim serveis de redacció de continguts per a web i bloc i gestió de xarxes socials en contacte directe amb la realitat del context.

Fem Wow

Coneguem-nos millor. Explica’ns el teu projecte i comencem.
    Si posteriorment no voleu continuar rebent les nostres comunicacions i/o butlletins d’informació, podeu revocar el consentiment enviant un correu electrònic a hola@wowcomunicacio.ad amb la paraula «BAIXA».

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.