Més enllà del logotip

Branding

En un context canviant, les marques han de trobar el seu espai, la raó de ser que les connecti amb els seus usuaris. En el punt d’unió entre l’usuari i la marca, sorgeix l’essència de la marca, la guia que ha de permetre desenvolupar
l’estratègia de branding per avançar amb coherència i perspectiva.

La identitat de marca ha de trascendir el simple
logotip. Creem projectes que parteixen del territori i personalitat de marca per a definir la seva forma i colors.

La teva agència de branding

El nostre compromís és l’èxit del projecte. El nostre repte, extreure’n tot el potencial.

Com a agència de branding, creiem en la innovació, l’honestedat i la qualitat. Considerem que el resultat d’un projecte ben treballat pot suposar, a més de la consecució dels objectius marcats, una generació d’idees, nous escenaris i oportunitats que afavoriran el desenvolupament del teu Negoci.

Treballem l’estratègia de branding
en la col·laboració estreta amb els per obtenir resultats: necessitem conèixer tot sobre la marca i el seu públic objectiu, productes, serveis, entorn, valors, motivacions, història, equip humà… per a poder treballar en les solucions òptimes i contribuir al seu creixement.

Wow Andorra Business

Què oferim?

Arquitectura de marca

L’organització de la marca, les bases sobre les quals s’estructuren els seus pilars. Treballem en l’estratègia de desenvolupament de la marca i els seus productes i serveis i t’ajudem a definir com s’estructura la teva marca i el seu portfoli de productes.

Territori de marca

L’essència del que transmet la marca als usuaris, allò que la fa única. T’ajudem a definir els atributs de marca per trobar aquest espai conceptual, el territori de marca que serà el full de ruta de la teva estratègia de continguts.

Wow - Niu

Naming

Tot i tothom té un nom. Com a agència de naming, creem noms identificatius, associats a la personalitat i to de veu de la marca. Namings coherents i rellevants.

Logotip i llenguatge gràfic

L’element que tangibilitza el valor de la marca. Creem projectes d’identitat corporativa que es despleguen més enllà del logotip, desenvolupant un llenguatge gràfic identitari i únic.

Wow - Andorra Telecom
Wow - Caldea

Brand guard

Oferim serveis de consultoria always on per ajudar-te en les decisions de marca. Com a guardians de marca, defensem la fulla de ruta marcada en l’estratègia de marca i si cal, l’adaptem per ajustar-nos a nous contextos.

Fem Wow

Coneguem-nos millor. Explica’ns el teu projecte i comencem.
    Si posteriorment no voleu continuar rebent les nostres comunicacions i/o butlletins d’informació, podeu revocar el consentiment enviant un correu electrònic a hola@wowcomunicacio.ad amb la paraula «BAIXA».

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.