Serveis

Publicitat

Defensem la creativitat amb raó de ser. Només des de la comprensió real de la necessitat del nostre públic podem crear estratègies de publicitat rellevants i trascendents. I, només així, podem crear campanyes publicitàries que compleixen amb el seu objectiu.

La creativitat al servei de l’estratègia

El valor de la marca està estretament lligat a com aquesta comunica. Creiem que les idees creatives són vàlides quan són coherents amb la personalitat i l’estratègia de marca.

Desenvolupem campanyes multimèdia 100% integrades i globals. Les nostres idees són líquides i transversals, modulables i escalables als diferents mitjans i plataformes.
Realitzem campanyes de publicitat a mida de les necessitats de cada producte i client. Per nosaltres no hi ha idees massa petites ni reptes massa grans.

WOW - Ull nu

Què oferim?

Publicitat creativa

Plantegem idees que aportin valor, i no més soroll. Per això les nostres
campanyes de publicitat parteixen de conceptes creatius
basats en el coneixement i la comprensió de les necessitats de l’usuari.

Producció audiovisual i fotografía

Realitzem
projectes multimèdia a mida i ajustats a tots els condicionants. Treballem de la mà amb especialistes en producció audiovisual i fotografia per oferir el servei adequat a cada projecte.

WOW - Caldea club
WOW - MOUTB

Campanyes digitals

Desenvolupem campanyes publicitàries natives, conceptualitzades i desenvolupades segons el llenguatge específic de l’entorn digital i social.

Planificació de mitjans

El coneixement del públic ens permet activar cada campanya en els punts de contacte més rellevants, sempre amb el focus posat en la consecució dels KPIs.

Oferim serveis de planificació de mitjans digitals i convencionals.
Som experts en el panorama de comunicació d’Andorra i Tarragona i les especificitats del seu mercat de mitjans.

Fem Wow

Coneguem-nos millor. Explica’ns el teu projecte i comencem.
    Si posteriorment no voleu continuar rebent les nostres comunicacions i/o butlletins d’informació, podeu revocar el consentiment enviant un correu electrònic a hola@wowcomunicacio.ad amb la paraula «BAIXA».

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.