Serveis

Disseny d’estands

Desenvolupem experiències de marca fins a l’últim punt: l’espai físic on es materialitza la identitat i el llenguatge de marca, però també la seva proposta de valor.

El punt on les marques i els usuaris interactuen de forma tangible i es creen les
experiències de marca reals.

El nostre equip té una àmplia experiència en disseny d’estands i projectes d’arquitectura i interiorisme reconeguts arreu de món.

WOW - Estand a la Fira d'Andorra la Vella per FEDA

Què oferim?

Disseny i producció d’estands

En tots els espais que projectem, estands, instal·lacions i interiorism e, partim de la relació entre en el
branding i el disseny d’interiors, creant una imatge amb personalitat pròpia, que ajuda a atraure i fidelitzar el client.

Instal·lacions i estands publicitaris

Oferim serveis de disseny d’estands, disseny d’estands per a exposicions i esdeveniments
de tota classe, on el disseny i l’experiència d’usuari interrelacionen i creen una vivència única. Més que espais efímers, creem memòries perdurables.

03_Gif-ruleta
Wow - Projectes museístics d'andorra aquí un exemple al parc dela Serradora

Disseny museístic

Creem projectes museístics 360° on continguts, experiència i continent interactuen per fer que l’aproximació de l’usuari o visitant sigui genuïna.
Itineraris, exposicions, visites interactives ,… plantegem els projectes sempre partint de com l’usuari viurà l’experiència

Interiorisme

Treballem els projectes de disseny d’interiors mà a mà amb els clients per oferir la solució que millor s’adapti a l’espai i a allò que la marca vol transmetre. Imaginem projectes creatius, que aportin una perspectiva diferenciadora, apostant sempre per la sostenibilitat.

WOW - Caldea Likids

Fem Wow

Coneguem-nos millor. Explica’ns el teu projecte i comencem.
    Si posteriorment no voleu continuar rebent les nostres comunicacions i/o butlletins d’informació, podeu revocar el consentiment enviant un correu electrònic a hola@wowcomunicacio.ad amb la paraula «BAIXA».

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.