Serveis

Disseny gràfic

Treballem els projectes de disseny gràfic de manera estretament lligada a la identitat i llenguatge de marca. Entenem el disseny gràfic
com una eina facilitadora, inspiradora, que ha d’estar integrada en qualsevol
projecte creatiu.

El disseny gràfic com a eina

El disseny gràfic és la manera com es materialitza el missatge, com es visualitza el contingut. Però també és la clau perquè una missatge arribi de forma efectiva al seu receptor. Ofereim serveis de disseny gràfic per a que aquesta forma sigui coherent amb el què és la marca i amb el què l’usuari necessita.

 

La funció per damunt de la forma

Defensem el disseny gràfic amb sentit, on aquest acompleixi la seva funció principal: donar a conèixer, de forma entenedora, un contingut. La missió comunicativa del disseny gràfic només s’acompleix des d’un enfoc global, on forma i funció s’uneixen per crear la millor experiència d’usuari.

WOW - Cartelleria gráfica Govern

Què oferim?

Disseny d’il·lustració

Els projectes d’il·lustració, fets de forma específica per a cada projecte, aporten un valor únic, intansferible. Partim sempre de l’objectiu del projecte i de la personalitat de la marca i el seu usuari per desenvolupar il·lustacions adaptades a cada missatge.

Senyalètica

El nostre expertise en projectes complexos, ens permet abordar els encàrrecs de senyalètica des de la intel·legibilitat i la mesura. Oferim serveis de senyalètica corporativa i projectes de senyalització integrals.

WOW - Senyalètica a la muntanya - Cap de les Agols
WOW - Galeria ART ARETÉ

Disseny editorial

Abordem els projectes de disseny gràfic editorial com petites obres d’art. Posem l’estètica al servei de les paraules per realçar el continguts, sempre buscant la llegibilitat com a valor principal.

Packaging

Els projectes de disseny de packaging ens permeten desenvolupar la identitat i llenguatge de marca fins a l’últim nivell. Abordem cada encàrrec de disseny i producció de packaging com una obra d’artesania on l’embolcall és tan important com el contingut.

WOW - Formatges Raubert i el seu packaging

Fem Wow

Coneguem-nos millor. Explica’ns el teu projecte i comencem.
    Si posteriorment no voleu continuar rebent les nostres comunicacions i/o butlletins d’informació, podeu revocar el consentiment enviant un correu electrònic a hola@wowcomunicacio.ad amb la paraula «BAIXA».

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.