Serveis

Storytelling per a connectar marques i persones

Darrere d’una marca hi ha persones, hi ha un relat. Creem contingut per a les marques a les quals els agrada escoltar i explicar històries. Creiem en la importància de crear relats de marca propis, adaptats al territori i to de veu de la marca. Oferim serveis de redacció de continguts partint sempre d’una anàlisi previ per determinar l’enfocament i coherència del llenguatge amb la identitat.

Què oferim?

Serveis de continguts web

Desenvolupem continguts per a web que recullen l’essència de la marca i n’expliquen els serveis o productes. Apostem per una estratègia de màrqueting de continguts que siguin dinàmics i concisos, que facilitin la lectura i la comprensió per part de l’usuari. Sempre, tenint en compte tots els requisits tècnics en la creació de continguts per afavorir un bon posicionament SEO.

Continguts per a blog

Sabem de la importància de la creació i redacció de continguts de blog per optimitzar el tràfic de la teva pàgina. En funció del territori de la marca i el teu buyer persona, elaborem els calendaris de publicacions i en desenvolupem el contingut web i etiquetatge per a un bon posicionament SEO.

WOW - Creació d'un blog
WOW - Entrada xarxes socials, Xiuxiuejar

Contingut per a xarxes socials

Les xarxes socials són l’espai on les marques parlen i interactuen amb els seus usuaris. Creem estratègies de continguts a xarxes socials, establint relacions autèntiques i basades en els actius de la marca, fomentant sempre la interacció i l’augment de visibilitat. Treballem el marketing de continguts per a xarxes socials de la mà amb els nostres clients, amb serveis que inclouen contingut audiovisual a xarxes socials, fotografia, vídeo i cobertura d’esdeveniments.

Serveis de copywriting

Treballem el marketing de continguts des d’un enfocament creatiu i adaptat a les necessitats del client, alineat amb el concepte de campanya. Com agència de generació de continguts, creem tots els missatges de campanya, claims, guions i falques.

Fem Wow

Coneguem-nos millor. Explica’ns el teu projecte i comencem.
    Si posteriorment no voleu continuar rebent les nostres comunicacions i/o butlletins d’informació, podeu revocar el consentiment enviant un correu electrònic a hola@wowcomunicacio.ad amb la paraula «BAIXA».

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.