Serveis

Serveis WEB

Gestionem projectes de disseny i desenvolupament web a mida de cada client, posant el focus en la marca i en l’experiència d’usuari. Construïm ecosistemes digitals a mida, des de la idea i conceptualització passant pel disseny, la redacció de continguts i desenvolupament.

Què oferim?

Disseny i desenvolupament web

Treballem cada projecte de desenvolupament web alineat a les necessitats de la marca, seguint les bones pràctiques de disseny UX creant un entorn atractiu que faciliti la interacció i la consulta de continguts.

Com a agència de disseny web, desenvolupem les diferents fases del projecte, des de l’arquitectura de la web i redacció de continguts fins al disseny UI i el desenvolupament. Assolim tots els punts d’optimització amb l’objectiu d’oferir una experiència d’usuari final òptima.

Campanyes publicitàries digitals

Oferim serveis de campanyes publicitàries digitals perquè les marques puguin connectar amb les seves audiències, guanyar visibilitat i promoure la interacció. L’activació a través d’una campanya digital és una opció molt eficient gràcies a l’agilització de processos i les possibilitats de segmentació segons el perfil dels nostres usuaris i la gran varietat de possibilitats creatives.

Agència de SEO

A través de projectes d’estratègia SEO (Search Engine Optimization), assegurem la visibilitat dels contingut web optimitzant el posicionament SEO.
Enfoquem els posicionament web a través d’una anàlisi de paraules clau i dels aspectes tècnics de SEO de la web (rapidesa de càrrega web, UX, codi, URL’S).

Agència de SEM

L’activació en Search Engine Marketing (SEM) ens permet guanyar visibilitat a través de campanyes publicitàries a buscadors. La campanya en SEM és una opció ràpida i efectiva perquè, aquells que fan cerca de paraules clau en buscadores, en trobin.

Fem Wow

Coneguem-nos millor. Explica’ns el teu projecte i comencem.
    Si posteriorment no voleu continuar rebent les nostres comunicacions i/o butlletins d’informació, podeu revocar el consentiment enviant un correu electrònic a hola@wowcomunicacio.ad amb la paraula «BAIXA».

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.