Hola!

Som un equip de persones que creu en les persones darrere de les marques.

Compartim una mateixa visió sobre la nostra feina i diferents punts de vista sobre cada projecte. La passió i la recerca de l’excel·lència, és la raó de ser del que fem. La curiositat i l’atreviment, la manera com treballem.

Abordem els projectes des d’un equip multidisciplinari: arquitectes, dissenyadors, publicistes i periodistes. Som diversos i flexibles com volàtil és la realitat.

Des del 2009, basem la col·laboració amb els nostres clients en la confiança i l’acompanyament. Partim sempre de la transparència per trobar el millor camí per recórrer plegats.

Què és WOW?

La teva agència de comunicació integral

Som una agència de comunicació amant del disseny amb sentit i les paraules ben dites. Creem estratègies de marca que parteixen del coneixement de l’usuari per construir valor, continguts i experiències rellevants. Oferim serveis de comunicació integrals per donar resposta als reptes de les marques en el context actual.

Manifest WOW

Treballem els projectes en comú, compartint diferents punts de vista, per aconseguir el millor resultat.

Som plurals

Vegetarians i carnívors. Alpinistes i submarinistes. Dissenyadors i periodistes. Arquitectes i publicistes. Amb passaports de tots els colors, però amb una mateixa idea: fer la nostra feina amb passió i excel·lència.

Som valents

No ens espanten els pressupostos petits ni els reptes grans. No ens espanten els “no” ni els “asap” (“al més aviat possible”). Obrim les portes que estan tancades per veure què s’hi amaga al darrere. I si hem de saltar, ens llancem al buit.

Som independents

I coherents amb els nostres principis. Com a creadors de marques, ens sentim responsables de la imatge que projectem a la societat. Com a ciutadans, esperem que la comunicació ens ajudi i ens posi les coses més fàcils.

Què fem?

Des de la Marca, ho fem tot!

En un entorn complex, ajudem les marques a trobar la raó de ser que les connecti amb els seus usuaris. Defensem la creativitat intel·ligent i amb sentit. Creem campanyes a mida de les necessitats de cada producte i en consonància amb l’estratègia de la marca.

Wow, quin equip!

Les grans idees són les que tenen una mica de tots.

Anna Rodriguez

Serveis al client

“El diable s’amaga en els petits detalls.” Seny i rauxa. Lidera els projectes de l’agència treballant sempre de la mà amb els clients.

Sofia Ortun

Direcció d’art i dissenyadora gràfica

“La vida es veu millor des del cim de la muntanya.” Com una xerpa, posa el disseny al servei de les marques per crear la millor experiència d’usuari possible.

Josep Maria Baró

Direcció d’art i responsable de campanyes

“Les oportunitats hi són per aprofitar-les, no per veure-les passar.” Pot aconseguir que les vaques parlin i que les marques volin.

Agustina Longas

Dissenyadora gràfica

“Si és raonable, és factible.” Les bones idees s’amaguen al fons d’una tassa de mate.

Joan Pau Casado

Dissenyador gràfic

“Força, equilibri, valor i seny.” Amant de la feina ben feta, de la coherència en el disseny i del set de vuit.

Carla Aguilar

Continguts i estratègia digital

“Si no és rellevant, no en facis una publicació.” Explica històries per fer que les marques siguin interessants, divertides o emocionants, però sempre rellevants.

Emilie Klasen

Arquitecta i interiorista

“Dona’m un plànol i mouré el món.” Té una vareta màgica capaç de fer qualsevol somni realitat.

“Existeixen tres possibles respostes a un disseny: sí, no i wow! Wow és al que hem d’aspirar.”
Milton Glaser