L'essència del càmping

Tornar a connectar un càmping històric amb el seu significat i essència. En un entorn dominat per grans resorts (amb càmping), la diferenciació és anar a contracorrent. Cal reivindicar el significat autèntic de la vida de càmping.

Càmping Caban inicia una nova etapa després de més de 30 anys d'història amb un canvi de marca i nom que cal aterrar en un relat i llenguatge per a la nova plataforma web. Imatge i contingut han d'unir-se per transmetre a l'usuari els valors del nou càmping: autenticitat, honestedat i humanitat.

Client
Camping Cambrils Caban

Serveis
 • Disseny web
 • Territori de marca

  Autenticitat i arrels

  El nou Càmping Caban recupera la idea de “l’essència del càmping”. Un lloc autèntic i sense pretensions, on tornar a connectar amb els nostres i amb nosaltres mateixos. Un lloc on l’important és el que vivim, el que sentim, el que compartim. Un lloc on el temps, és el que fem amb ell.

  Disseny web

  Autenticitat i arrels

  Amb el rebranding de Càmping Caban, les formes orgàniques prenen protagonisme. Patterns inspirats en les onades del mar de la platja de Cambrils, el verd de les oliveres que rodegen el càmping o el groc del sol prenen força en una web dissenyada per a què l’usuari, en entrar, ja senti que forma part de la vida de càmping.

  T’ha agradat?