Construint una nova marca

Comercial Caules és una ferreteria i distribuïdora de material per a la construcció i jardineria, situada a Menorca. Amb un coneixement de marca consolidat a la illa, després de 40 anys, ens demanen realitzar el projecte de nova identitat. Un projecte que ha de ser capaç de mantenir l’essència de la marca i adaptar-la a un nou context.

Client
Comercial Caules

Serveis

Branding

Una caixa d’eines

Una proposta inspirada en els mosaïcs de construcció i centrada en la modularitat. Com una caixa d’eines, construïm una identitat a través dels pilars i serveis que ofereix la marca. El blau, l’únic element que mantenim de la identitat anterior en una tonalitat més intensa, serveix per arrelar l’essència i donar un caràcter més fort a la marca.

Tipografia

Caràcter i proximitat

Un dels elements que voliem reforçar en la nova identitat és el caràcter de proximitat i servei de la marca. Una doble tipografia, on combinem una caixa alta robusta i sòlida amb una caixa baixa més arrodonida, humana i propera, ens serveixen per a expressar aquesta identitat.

Disseny gràfic

Les bases del nou llenguatge

La modularitat de la proposta esdevé l’element central de totes les aplicacions. Un logotip que pot desplegar-se en múltiples formats, que funciona per si sol i es reforça amb una iconografia única, creada per a la marca.

Disseny web

Una nova plataforma

Desenvolupem una nova plataforma web, amb funcionalitats bàsiques per adaptar el serveis que s’ofereixen a una nova realitat. Un projecte que sorgeix en plena pandèmia i que troba en la web el primer punt de contacte per tornar a connectar amb els seus client.

T’ha agradat?