Eleva’t en l’aire i vola

Caldea és una de les principals atraccions turístiques d'Andorra. És l'spa termal més gran del sud d'Europa, amb unes instal·lacions que contemplen un spa infantil, una spa només per a adults i un spa termolúdic. Dins de la seva estratègia d'innovació i renovació constant, ara ofereix un espai nou: una llacuna panoràmica suspesa sobre el riu Valira, amb el fons transparent.

Un espai que s'ha de convertir en el reclam per atraure nous usuaris en un moment complex: la llacuna es presenta just després del confinament, en una època complicada per al turisme i per a establiments com Caldea.


Client
Caldea

Serveis
 • Audiovisual
 • Direcció d'art
 • Disseny gràfic
 • Fotografia
 • Concepte

  Ingravidesa. Vertigen. Flotabilitat

  Un espai on els límits es fonen en l’infinit, on pots caminar sobre el buit, on pots submergir-te en el paisatge. Un espai en què experimentaràs emocions contraposades, on pots relaxar-te, però també experimentar vertigen. On les sensacions més extremes es poden tocar.


  Audiovisual

  A la recerca d’una estètica pròpia

  Una proposta visual amb una estètica contrastada i impactant, alineada amb el concepte de marca “Caldea és un spa que no té res a veure amb un spa”. Un spa en què, ara també, podràs experimentar la ingravidesa.  Direcció d’art

  Experimenta sensacions noves

  Es mostra l’espai des del punt de vista de diferents protagonistes, personatges que mostren tot el que pots experimentar a la nova llacuna panoràmica: inspira’t, desconnecta, al·lucina, diverteix-te, vola.


  Campanya multimèdia

  Tots els estats de volar

  Creem una campanya en tres fases: una primera orientada a generar una expectativa focalitzada en les xarxes socials, on es desvela el concepte “VOLA”. Una segona fase, també centrada en les xarxes socials, on es presenta l’espai. I una tercera fase, la de llançament, que es posposa fins al desconfinament i amb una activació multimèdia (en línia i fora de línia).


  T’ha agradat?