En català fa goig

Andorra és l'únic país on el català és la llengua oficial. Volem fer palesa la riquesa de la llengua oficial des de la proximitat, posant en primer terme l'orgull que suposa tenir el català com a idioma oficial i reforçant el sentiment de pertinença de país, tant entre els qui són catalanoparlants com entre els qui no ho són.

Client
Servei de Política Lingüística - Govern d’Andorra

Serveis
 • Campanya digital
 • Campanya publicitat
 • Concepte creatiu

  Presumim de llengua

  La llengua és la protagonista de la nostra campanya: sense artificis ni reclams. A través paraules, frases fetes i refranys propis de la nostra llengua, gairebé intraduïbles, volem reforçar l’orgull de pertànyer a un col·lectiu únic: el catalanoparlant: #encatalàfagoig

  Direcció d’art

  En català fa goig

  Materialitzem el concepte #encatalàfagoig a través d’il·lustracions que mostren gràficament el significat d’una sèrie de paraules o expressions catalanes. Desenvolupem 6 gràfiques animades marcades per una paleta de colors vibrants, pensats per viure en un entorn digital.

  Xarxes socials

  Despleguem tot el potencial

  Creem una plataforma de continguts en xarxes socials que ens ajuda a impulsar el missatge de campanya, tot establint amb els usuaris un diàleg que anima a la participació, a través d’un concurs per buscar la paraula més bonica en català.

  Marxandatge

  La campanya al carrer

  Vinculem el concurs en xarxes socials amb l’obsequi de més de 800 bosses personalitzades, fet que ens permet dinamitzar la participació al mateix temps que ampliem la visibilitat de la campanya i la fem perdurable.

  Campanya digital

  Impulsant la visibilitat

  Activem la campanya en mitjans digitals a través de baners i vídeo en prerroll que ens permeten assegurar una bona cobertura, arribant a llançar més de 6 milions d’impactes. Complementem l’activació amb campanya en cinemes, que ens permet oferir un plus de qualitat en la difusió de les animacions.

  T’ha agradat?