Humanitzem les telecomunicacions

Andorra Telecom és la companyia parapública de telecomunicacions del país. Amb un catàleg de productes desorganitzat i sempre en el punt de mira de la ciutadania, necessita posar ordre en allò què és i en allò què projecta per tornar a connectar amb els seus usuaris i estar preparada per afrontar els reptes de futur.
L'arquitectura de marca reordena l'oferta, la fa més comprensible i facilita la presa de decisions.
 Proposem un territori de marca que aposta per acostar la marca al ciutadà i empoderar-lo a través de l'ús de la tecnologia.


Client
Andorra Telecom

Serveis
 • Arquitectura de marca
 • Campanya publicitat
 • Direcció d'art
 • Disseny d'espais
 • Disseny gràfic
 • Identitat i llenguatge de marca
 • Pla de comunicació
 • Territori de marca
 • Brànding

  Un logotip dinàmic i catalitzador

  Per a la creació del logotip partim del triangle com a element base. Un triangle que representa la forma del país i de les muntanyes, i que reforça el concepte de marca país.
Dissenyem un símbol que té moviment, que és dinàmic i es transforma: som una marca catalitzadora que impulsa la transformació i fomenta el canvi.


  Andorra Telecom

  Llenguatge de marca

  Acostar la marca al ciutadà en totes les expressions

  Es recorre a una tipografia alineada amb el territori de marca: de formes arrodonides per fer-la més humana, però amb la solidesa que requereix una marca com Andorra Telecom. Per aconseguir aquesta humanització, s’opta per utilitzar la caixa baixa en el logotip.
Com a part de la nova arquitectura, facilitem la comunicació cap als diferents públics a través de tres línies de color que identifiquen cada públic objectiu: particulars, empreses i corporatiu.


  Disseny gràfic

  Crear un llenguatge únic i identificable

  La nova identitat reforça el pes visual de la marca que es desenvolupa en un llenguatge gràfic únic i fàcilment identificable.
Les diagonals del símbol es converteixen en una trama que permet personalitzar qualsevol element de comunicació i donar-li un to propi.

  Iconografia

  Un projecte exclusiu

  Mantenint la diagonal del símbol, desenvolupem la nova iconografia de la marca.


  Audiovisual

  Empoderem l’usuari

  Per a la campanya de llançament de la nova imatge cedim el protagonisme als usuaris. Cinc casos de persones reals que expliquen històries d’empoderament on la marca i la tecnologia juguen un paper facilitador.


  Marxandatge

  Desplegar la marca en els punts de contacte

  La nova marca es desplega en tots els punts de contacte: oficines, elements corporatius, catàlegs, elements de marxandatge.
Una marca que mira al futur amb dinamisme, que acompanya l’usuari i l’empodera donant-li les eines per fer que el seu dia tingui infinites possibilitats.

  T’ha agradat?