Llançament d'IQOS Iluma a Andorra

Disseny, producció i seguiment de tots els elements necessaris per a l'esdeveniment de presentació del nou IQOS Iluma a Andorra. Una presentació orientada als usuaris de la marca que van poder descobrir d'una forma immersiva les característiques del nou producte. 2 dies, 160 convidats i la innovació i el premiumnes com a conceptes clau.

Client
IQOS

Serveis
 • Disseny d'espais
 • Organització esdeveniment

  Disseny de l’experiència

  L’esdeveniment es planteja des d’un inici buscant un espai amb uns elevats estàndards de qualitat i dimensions. Des de Wow, gestionem la recerca i contractació del local, així com dels diferents actors implicats en l’experiència: càtering i cocteleria, espectacle, instal·lació artística, speaker.

  Disseny d’interiors

  L’usuari al centre

  Dissenyem una experiència d’usuari definida per fases, on l’ambientació i l’interiorisme actuen de guies per ordenar el recorregut. Dividint l’espai en quatre zones delimitades, creem un itinerari fluid i coherent, on la persona transita de forma natural entre els diferents espais.

  Iqos

  Ambientació

  Atenció pels detalls

  Les característiques de l’espai i els requeriments del projecte, impliquen un disseny de mobiliari adhoc. Des de Wow creem i produïm diferents aparadors personalitzats per a l’esdeveniment. Es crea així mateix un projecte lumínic específic per a la presentació del producte, amb sales ambientades amb llums leds i pantalles.

  T’ha agradat?