Més Club

L’Sport Thermal Club de Caldea renova les seves instal·lacions i afegeix nous espais (noves sales de fitness i entrenament personal i una piscina de natació). Amb motiu d’aquesta remodelació ens encarreguen un projecte de branding per crear un llenguatge de marca més modern i dinàmic que reflecteixi aquesta modernització de les seves instal·lacions.

Client
Caldea

Serveis
 • Campanya publicitat
 • Direcció d'art
 • Disseny d'espais
 • Disseny gràfic
 • Identitat i llenguatge de marca
 • Tipografia

  ADN en moviment

  Creem dinamisme a través de grans tipografies, elements que juguen amb la geometria per trencar els angles rectes i crear un joc visual. Transmetem en els beneficis tangibles de la marca, una forma dinàmica que es declinarà a les diferents peces de comunicació per cada suport i també als seus espais.

  Interiorisme

  Integrem la marca en l’espai

  A l’equip d’interiorisme s’encarrega del repte d’expressar la nova marca en el nou espai. Un projecte de senyalística on utilitzem la nova tipografia de la marca i seguim la mateixa geometria jugant amb els angles i les diagonals que ofereix l’espai. L’objectiu és estendre el llenguatge de la marca al disseny de l’espai de forma equilibrada per no saturar l’espai i aconseguir una atmosfera dinàmica que millori l’experiència d’usuari del soci.

  Campanya

  Tu fas el club

  “Més Club”, parla d’una marca dinàmica, que parla directament a l’usuari i és en si mateixa una excusa per anar al gimnàs. En campanya comuniquem amb dues fases; la primera, una campanya de marca del nou posicionament i la segona fase de captació, segmentant cada comunicació segons el target a captar en la campanya.

  T’ha agradat?