Mirem al passat per escriure el futur

Compañía de María Educación gestiona una gran xarxa d'escoles arreu del món, amb prop de 40 centres només a Espanya. És una institució amb més de 400 anys d'història que, en ple segle XXI, planteja un nou model pedagògic que vol estendre a totes les seves escoles.

Una proposta pedagògica amb una gran fonamentació tècnica que cal transmetre de forma clara i entenedora dins i fora de l'organització: professors, equips directius, famílies i alumnes.

En un context de forta competitivitat en el sector escolar, cal destacar i diferenciar-se amb una proposta pròpia i exclusiva de les escoles de Compañía de María.

Client
Compañía de María Educación

Serveis
 • Arquitectura de marca
 • Audiovisual
 • Campanya digital
 • Campanya publicitat
 • Direcció d'art
 • Disseny web
 • Identitat i llenguatge de marca
 • Naming
 • Pla de comunicació
 • SEM
 • Territori de marca
 • Xarxes Socials
 • Concepte

  Retradicionalitzar l’educació

  En un món cada vegada més deslligat de les tradicions i l’espiritualitat, fem actual l’oferta i el posicionament d’una institució religiosa amb més de 400 anys d’història. Centrant-nos en el projecte educatiu, donem valor al recorregut de la història de la marca com a institució referent. Mirem al passat i actuem en el present per respondre amb garanties al futur.

  A partir d’aquí es desplega la narrativa de marca que s’articula entorn dels tres pilars del reclam: Construïm. Amb sentit. Amb tu.

  Un concepte inclusiu que posa en valor la importància del passat per construir un futur amb fiabilitat i certesa.

  Llenguatge de marca

  Una identitat que uneix rigor i personalització

  Creem un llenguatge gràfic que beu del rigor d’una institució educativa amb més de 400 anys d’història, però que l’actualitza amb una tipografia manual que connecta amb l’educació personalitzada.

  Aquesta tipografia manual feta amb guix és l’eix a partir del qual desenvolupem una sèrie d’il·lustracions que apropen el rigor educatiu a l’experiència dels nens.

  Equilibrem el pes del traç manual amb la Neurial Grotesk, una tipografia que ens dona robustesa i solidesa.
  Partim d’una identitat monocolor i hi incorporem una nova paleta que ens permet donar contrast i dinamisme als diferents elements de comunicació.

  Identitat

  Signa: una identitat nova per al projecte educatiu

  Treballem el posicionament a partir de la creació de nom de marca i identitat del nou model educatiu: SIGNA, un neologisme que transmet solvència i confiança.

  La nova marca es desplega a través d’una peça audiovisual i una pàgina d’aterratge específica del projecte.

  Pla de comunicació

  Aterrem la marca a cada realitat

  Compañía de María té més de 40 escoles només a Espanya. Escoles amb diferents contextos i perfils, que necessiten unificar la seva comunicació per sumar al projecte conjunt.

  Des de Wow, treballem en la materialització del nou posicionament en els elements tangibles de cada escola: des de l’ambientació dels espais fins als fulletons i tríptics que recullen la proposta educativa, passant per un paquet de benvinguda per als professors i dinàmiques i vídeos de presentació de les jornades de portes obertes.

  Paral·lelament, acompanyem les diferents escoles en la definició d’un pla de comunicació que respongui a les diferents necessitats arreu del territori i oferim un servei de consultoria i formació en xarxes socials.

  T’ha agradat?