Atreveix-te a viure la natura

La natura no és només per contemplar-la: és per viure-la. Per sentir l'adrenalina d'una baixada en BTT, per gaudir de la bellesa d'una posta de sol des del cim d'una muntanya, per reptar el teu vertigen passejant sobre el buit o per emocionar-te ballant sota la pluja.

Client
Naturland

Serveis

Campanya de publicitat

Reposicionament

Naturlandia, l’antic parc d’atraccions de Sant Julià de Lòria, es reconverteix en Naturland. En el camí de desfer-se de les dues últimes vocals, experimenta un canvi dràstic de posicionament: “naturland” és terra de natura. Un indret que vol tornar a connectar amb l’essència per convertir-se en un centre d’activitats de muntanya.

Concepte

La natura és protagonista

El focus està en la natura i en tot el que aquesta ens ofereix. Però lluny d’una contemplació estàtica, proposem a l’espectador un viatge dirigit per l’acció i les emocions.

Audiovisual

Un repte als sentits

Amb un to reptador, proposem desafiar els convencionalismes i les imatges preconcebudes sobre la natura. Sempre t’han dit que no t’aventuris en el desconegut, que amb el fang no s’hi juga, que vigilis amb les altures… I si et diem que la natura és per viure-la?

Campanya multimèdia

Activació digital

La campanya es difon en múltiples punts de contacte del mercat local. Es creen declinacions per a exterior, premsa, ràdio i pantalles digitals.
Des de Wow reforcem l’impacte en el mercat espanyol i francès a través d’una campanya digital. Activem la distribució a la xarxa de display de Google i Youtube, segmentant la campanya als públics afins de les ubicacions més properes d’Espanya i del sud de França.

T’ha agradat?