Recuperem la història de la serradora

Proposta de recuperació i posada en valor dins del patrimoni i la història del país dels espais antigament destinats a la desapareguda serradora del Cintet.
A l'espai que ocupava l'antiga serradora, es construeix un parc amb zona verda i un circuit per a patinadors. La proposta ha d'integrar un discurs interpretatiu entorn de la indústria de la fusta a Andorra, en un context que no té res a veure amb l'original.


Client
Comú d’Andorra la Vella

Serveis
 • Copywriting
 • Direcció d'art
 • Disseny d'espais
 • Disseny gràfic
 • Disseny d’espais

  Un viatge en el temps

  Realitzem un recorregut interpretatiu a través del parc, de manera que l’usuari pugui entendre de forma visual el funcionament de la serradora i el seu paper en el context i la història d’Andorra.

  Disseny gràfic i redacció publicitària

  Actualitzant el passat

  En aquest sentit, l’exposició de l’antiga maquinària es planteja sempre acompanyada d’un suport interpretatiu que n’explica l’ús, però també d’un suport visual i material que il·lustra de manera tangible el procés de funcionament de la màquina.

  Senyalística

  La fusta com a eix vertebrador

  La materialitat i la senyalística actualitzen una narrativa que beu del passat i de la història del país, fent-ne una revisió que l’apropa al visitant.

  Producció

  Exposició de la maquinària antiga

  Wow s’ocupa del disseny, la producció i els continguts de tots aquests elements, així com de la restauració de la maquinària que s’exposa.

  T’ha agradat?