Treu el millor de tu

El sacrifici, l'esforç i la superació són els eixos d'una campanya que busca empoderar a l'usuari, convertir-lo en part activa de la seva millor versió. Una campanya que busca rellançar la marca del Club de Caldea en plena recuperació postpandèmia.

Client
Club Caldea

Serveis
 • Audiovisual
 • Campanya publicitat
 • Direcció d'art
 • Objectius

  El meu Club

  La campanya ha de donar a conèixer les noves funcionalitats i ofertes del Club de Caldea, un gimnàs punter a Andorra amb tecnologia d’última generació i una clientela molt fidelitzada.

  Campanya de publicitat

  El meu Club

  Creem una campanya de marca que transcendeix el producte i que busca reforçar el benefici emocional de formar part del Club. Contraposem l’esforç físic amb una manera de viure, intensa i reptadora.
  L’usuari és el centre d’una proposta motivadora, que situa el Club com a eina per treure la teva millor versió, conceptes que queden recollits en tres declinacions gràfiques amb claims com “No és suor, és l’energia que desprèn el meu cos” o “No és una rutina, és el meu repte diari”.

  Fotografia

  Una imatge identitària

  Una curosa producció fotogràfica que contraposa primers plànols amb d’altres més oberts. Els diferents actings fan palesos els conceptes d’esforç i sacrifici, al mateix temps que transmeten l’oferta d’activitats del Club de Caldea.
  A través de diagonals que divideixen els diferents actings de la gràfica, reforcem valors com el dinamisme i la innovació. Una campanya multimèdia amb adaptacions digitals, per exterior, premsa i ràdio.

  T’ha agradat?