WOW

Andorra

Wow és una empresa de comunicació amb seu a Andorra que, des del 2009, ofereix els serveis de creativitat i estratègia per impulsar marques i negocis.

Treballem des del coneixement del mercat local per a desplegar estratègies ajustades a les característiques del país. Tenim una àmplia trajectòria com a agència de comunicació de clients institucionals d’Andorra i coneixem les especificitats del panorama de mitjans i esdeveniments local.

Branding a andorra

Branding a Andorra

Projectes adaptats a la realitat i context locals com a base per a la creació d’un relat propi i diferenciat. Creiem en les marques que aporten i construeixen identitat de país, de forma coherent i inclusiva.

Dibuix

Disseny gràfic a Andorra

Defensem els projectes de disseny gràfic on la forma estigui al servei de la funció. Projectes al servei de la comprensió i la simplicitat que ajudin a millorar l’experiència d’usuari.

Serveis digitals

Serveis digitals a Andorra

Desenvolupem ecosistemes digitals de forma transversal, tenint en compte que l’experiència d’usuari final sigui òptima. Oferim serveis de planificació i activació de campanyes digitals, sempre partint del coneixement del mercat andorrà.

Altaveu

Publicitat a Andorra

Creem campanyes de publicitat a mida de les necessitats i la realitat de cada producte i client. Partim sempre del coneixement del mercat local per a desenvolupar campanyes multimèdia, integrades i glocals.

Disseny d'estand

Disseny d’estands a Andorra

El nostre equip té un ampli recorregut en disseny d’estands i projectes d’arquitectura i interiorisme reconeguts arreu de món i amb una llarga experiència en estands i projectes museístics per a clients reconeguts d’Andorra.

Cor per les xarces

Continguts i xarxes socials a Andorra

Partim sempre del territori i to de veu de la marca per a crear un relat diferenciador i propi. Oferim serveis de redacció de continguts per a web i blog i gestió de xarxes socials en contacte directe amb la realitat a Andorra.

Fem Wow

Coneguem-nos millor. Explica’ns el teu projecte i comencem.
    Si posteriorment no voleu continuar rebent les nostres comunicacions i/o butlletins d’informació, podeu revocar el consentiment enviant un correu electrònic a hola@wowcomunicacio.ad amb la paraula «BAIXA».

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.