La importància dels petits gestos

En un país petit com Andorra, el consum de proximitat té nom i cognoms. Quan consumim a prop, estem ajudant el negoci del veí o la veïna i també contribuïm a l'economia del país.

El confinament ha modificat els hàbits de consum de bona part de la societat andorrana i ha incrementat el comerç en línia de forma exponencial. L'entrada de jugadors globals en un mercat tan petit i poc digitalitzat representa una amenaça per a l'economia del país. Cal recuperar el sentiment de solidaritat entre la ciutadania i encoratjar el consum local.

Client
Consum, Govern d'Andorra

Serveis
 • Audiovisual
 • Campanya digital
 • Campanya publicitat
 • Direcció d'art
 • Disseny gràfic
 • Fotografia
 • Lettering
 • SEM
 • Concepte

  La vida darrere de cada decisió de compra

  Focalitzem la campanya en diferents objectes que representen categories de comerç diferents: restauració, venda al detall, cultura, oci… Són elements que, d’entrada, semblen simples objectes, però que poden tenir una segona lectura: un cafè no és només un cafè, sinó el somriure de bon matí, la conversa de cada tarda, el dinar que et fa sentir com a casa. És la vida d’en Pep i la Maria.

  Darrere de cada decisió de compra, de cada sopar, de cada pla de cap de setmana hi ha la vida de persones que lluiten dia a dia per tirar endavant el seu negoci. Ells formen part del teixit empresarial i cultural del país, la base de la nostra economia. Proposem una gràfica amb colors forts i contrastats, en què el joc de la negació pren força a través d’una tipografia inspirada en la del retolista de tota la vida.

  Audiovisual

  Expliquem històries humanes

  A l’audiovisual combinem les imatges de productes amb les de persones reals que exemplifiquen les històries humanes que hi ha al darrere. Una campanya per connectar amb tota la societat andorrana, en què aquesta se senti representada i contribueixi a difondre-la.

  Web

  Una plataforma per seguir explicant

  Una aproximació holística per arribar al gruix de la població. La campanya s’organitza entorn d’una pàgina d’aterratge on es despleguen les diferents gràfiques i elements audiovisuals.

  Campanya multimèdia

  Maximització de la cobertura

  Des del Govern d’Andorra s’activen tots els mitjans propis a través de xarxes socials i suports de comunicació fora de línia. La campanya s’activa a l’exterior: tanques, opis i petits suports que cobreixen tota la geografia del país, en ràdio i en premsa. Des de Wow activem la campanya digital, integrada per formats display i vídeo. Resultats: més de 2 milions d’impactes en una societat de 73.000 habitants. Es generen més de 6.000 visites a la pàgina d’aterratge i 75.000 visualitzacions de l’espot.

  T’ha agradat?